HOE WERKT HET    

Rotterdamse basisscholen

Door direct met scholen te werken kunnen we alle kinderen met een taalachterstand bereiken. Met een team van getrainde vrijwilligers komen we op school bijles geven. 20 kinderen krijgen 15 weken 1-op-1 begeleding. We werken in 2 groepen van 10 kinderen achter elkaar. Vaak doen we dit direct na schooltijd, soms onder schooltijd. 

Ons programma ondersteunt de leerkracht en het kind. School selecteert de leerlingen op niveau en problematiek. We meten de leerlingen aan het begin en eind met diagnostische toetsen. Deze dragen we over aan de intern begeleider van de school. ​Door de verbeterde leerresultaten stijgt de motivatie van de leerlingen en worden ze zelfverzekerder. Dit heeft weer positief effect op Cito- resultaten.

Bij ons betalen scholen € 2.000,- (excl. 21% B.T.W.) voor een volledig traject van 15 lessen voor 20 kinderen. Omgerekend is dat 6 euro per kind per les. Ouders vragen wij een symbolische bijdrage van 1 euro per les. 

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Bel of mail Marie-Louise van Nieuwenburg: mlvn@taalvoormekaar.nl  en 06-18800502. Je kunt ook het onderstaande formulier gebruiken. 

Meld je aan als school